Wie zijn wij?

Slijterij-wijnhandel Ossendrijver heeft de deuren geopend op 31 maart 1995. Eigenaren van de slijterij-wijnhandel zijn Teus en Bea Ossendrijver. Teus heeft voorafgaand aan de opening van de zaak aan de Jagerlaan te Zeist veel ervaring opgedaan in het grootwinkelbedrijf. Na het behalen van de vakdiploma’s is er besloten deze eigen onderneming te starten. Ook Bea heeft middels cursus haar kennis verrijkt.

De onderneming wordt geheel zelfstandig gevoerd. Wij vallen dus niet onder het grootwinkelbedrijf en zijn geen franchise-onderneming. Hierdoor bepalen wij geheel zelf onze eigen koers. Met deze zelfstandigheid in ondernemen ligt onze servicegraad erg hoog. Ook is het hierdoor mogelijk aan de vraag voor de meeste producten te kunnen voldoen.

Wij hebben een ruim assortiment binnen- en buitenlands gedistilleerd, wijnen, bieren en luxe artikelen. Wij staan voor u klaar voor een persoonlijk advies. Ook verzorgen wij uw party’s middels verhuur van biertaps, buffetten, koelingen en statafels. Huur van apparatuur is alleen mogelijk in combinatie met afname van de producten.

Tevens levering van uw relatiegeschenken.